Overslaan naar content

(junior) Agrarisch toezichthouder

Hybride
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.014 - € 4.752 per maandToezicht landelijk gebied, afvalverwerking, bodem & water

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in de agrarische sector? Kijk jij om je heen en wil je iets betekenen voor het milieu en hierin doorgroeien? Draag dan als (junior) toezichthouder agrarisch bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Vacature

Als toezichthouder ga je op bezoek bij agrarische bedrijven en bekijk je in hoeverre zij de milieuregels naleven. Je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken. Je gaat in gesprek met de eigenaar, geeft advies en bespreekt eventuele noodzakelijke aanpassingen. Hierbij ben je standvastig: ook als de ondernemer het er niet mee eens is. Daarnaast adviseer je collega’s van bijvoorbeeld vergunningverlening over eventuele aanpassingen in de vergunning en stemt af wat de beste aanpak is voor een lastige situatie bij een bedrijf.

Waar kom je terecht?

Als (junior) agrarisch toezichthouder bij de OMWB draag je bij aan een duidelijke missie: zichtbaar samenwerken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we met ruim driehonderd collega’s zo’n 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Wij werken in opdracht van gemeenten en provincie en zijn verantwoordelijk voor vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving. Dit doen we in ons werkgebied, dat loopt van Midden- tot West-Brabant.

Team

Je werkt in de vakgroep agrarisch in een klein, hecht en gezellig team van 20 personen waarin collegialiteit, samenwerken en van elkaar leren hoog in het vaandel staan.

Collega aan het woord

“Leuk aan mijn werk is dat het heel afwisselend is en ik echt bij de bedrijven binnen kom. Binnen het werk kan ik mij goed verder ontwikkelen, dankzij diverse opleidingsmogelijkheden”, Iris, agrarisch toezichthouder

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding én liefde voor natuur, landschap en de agrarische sector;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent zorgvuldig in je rapportage en communiceert helder over je bevindingen.

Wat bieden wij?

 • Een brutosalaris van maximaal € 4.752,- in de functie van Toezichthouder agrarisch afhankelijk van je kennis en ervaring in schaal 8 of schaal 9, op basis van een voltijds contract.
 • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
 • deelname aan het pensioenfonds ABP;
 • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
 • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden


Waarom kiezen voor OMWB?

 • Samen hebben we de kans om een duurzame en maatschappelijke impact te maken in Brabant door met collega’s te bouwen aan een betere omgeving in de regio.
 • Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk, en bieden daarom een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Zo kan je verschillende opleidingen, trainingen en cursussen volgen, op basis van wat jij wil ontwikkelen.
 • Onze gepassioneerde collega’s zijn trots op wat ze doen, en dat voel je. Samenwerken en vertrouwen staan centraal bij ons.

Solliciteren

Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen de OMWB? Neem dan contact op met Pieter de Jong, teammanager Toezicht Landelijk gebied, Afvalverwerkende bedrijven, Bodem en Water. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-10439958

of

Apply with Indeed onbeschikbaar