Skip to content

Stages

Neem een kijkje in onze organisatie

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge mensen. Daarom is het mogelijk bij ons stage te lopen of een afstudeerproject te doen. Ben je mbo-, hbo- of wo-student en zoek je een leuke (afstudeer)stage bij een overheidsinstelling in de milieubranche? Kom dan stage lopen bij de OMWB.

Informeer naar de mogelijkheden door te reageren op onze stage vacature.

Het Kijk-om-je-heen stageprogramma

Als stagiair word je goed begeleid bij ons. We gebruiken daarbij het Kijk-om-je-heen stageprogramma. Het uitgangspunt van jouw stage is dat jij voldoende mogelijkheden krijgt om te werken aan jouw leerdoelen. We bieden daarom altijd een uitdagende stageopdracht aan, naast het meelopen en -werken. Jouw praktijkbegeleider helpt je daarbij. Naast deze individuele begeleiding krijg je ook intervisie samen met andere stagiairs binnen de organisatie. En aan het einde van de stageperiode zorgen jullie er gezamenlijk voor dat een nieuwe lichting stagiairs ook weer een vliegende start krijgt.

In beeld

Studenten overzien rampscenario in Moerdijk

Een niet-alledaagse opdracht: studenten laten uitzoeken op welke plek een bedrijf zich veilig kan vestigen op Haven- en industrieterrein Moerdijk. Wat zijn de risico’s die spelen? Aan welke regels moet het bedrijf voldoen? Studenten doken erin en presenteerden begin november hun oplossingen.