Skip to content

Toezichthouder energie

Tilburg, Noord-Brabant, Nederland€ 5.009 per maand

Functieomschrijving

Kijk jij om je heen, naar bedrijven in de omgeving? Wil jij bijdragen aan hun energietransitie? Als toezichthouder energie ga jij op de juiste wijze het gesprek aan met de ondernemer. Zo draag je bij aan een duurzame leefomgeving.


De vacature
Als toezichthouder energie ga je bij veel verschillende bedrijven binnen Midden- en West-Brabant op bezoek om te controleren of zij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van energiebesparing. Je kijkt in de keuken van mkb tot multinationals en jij bent degene die het gesprek aangaat en hen controleert over hoe zij hun energiegebruik kunnen verminderen. Hierbij heb je niet alleen oog voor technische aspecten, maar ook voor bestuurlijke en juridische zaken. Je werkt overkoepelend samen in een team van collega's en opdrachtgevers zoals de omliggende gemeenten en onze Provincie.

In deze functie krijg je de kans om jouw kennis en expertise in te zetten voor een duurzame toekomst. Je draagt bij aan de energietransitie en werkt samen met gemotiveerde collega's om deze ambitie te realiseren. Kortom, een uitdagende functie die ook de komende jaren nog flink in ontwikkeling blijft!


Wat bieden wij?

We kijken wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Je kunt bij ons rekenen op:

  • een arbeidsovereenkomst in de generieke functie medewerker Toezicht en Handhaving A;
  • een salaris van maximaal € 4.671,00 bruto per maand (schaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een voltijds dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts 400 meter van station Tilburg Centraal;
  • werken in een gedreven en diverse organisatie die volop in ontwikkeling is.


Vereisten

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde hbo- of academische opleiding in bij voorkeur technische richting. Belangrijker is dat je affiniteit hebt met techniek en een intrinsieke motivatie hebt om bij te dragen aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Ervaring met het houden van toezicht is een pre, maar zeker geen noodzaak. Wel ben je analytisch sterk, communicatief vaardig, integer, oplossingsgericht en in het bezit van een (geldig) rijbewijs B.


Solliciteren

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot 1 juli aanstaande ter attentie van Nicolette Baijer via de knop ‘solliciteer’. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Kimmo Hornman, teamleider van het team Leefomgevingskwaliteit. Je kunt hem bereiken via 06-52857345 of k.hornman@omwb.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mart Kieftenburg coördinator team energie, 06-52857367 of M.Kieftenburg@omwb.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar